Rólunk
A hazai fuvarozói társadalmat az elmúlt évek átformáló tendenciái, szűkülő piaci lehetőségek a csökkenő termelés következtében visszaeső szállítási viszonylatok és volumenek gátolják. Ugyanakkor az ügyfelek felé egyre nehezebben érvényesíthető fuvarköltségek - növekvő fuvar, adó és adminisztrációs terhek (útdíj, EKÁER), valamint a fokozódó emberi tényező a sofőr és szakember hiány, mint üzleti kockázat - hátrányosan érinti a belföldi disztribúciós piac valamennyi szereplőjének versenyképességét, ezáltal megoldást követelve a problémára egy szorosabb és gazdaságos együttműködés érdekében.
A logisztikai komplex, gyorsan változó piaci igények és idő alapú versenyének jól ismerő szereplői, akik megfelelő rálátással bírnak a tudatos vállalati szinergiák (együttműködések) lehetőségeinek kihasználásával a megbízások összekapcsolásával és a semleges fuvarozó objektív kiválasztásával, olyan tényleges többletértéket kínál amelyből mérhető versenyelőny származtatható partnerei számára. Korunk kiélezett piaci versenyében már nem közvetlenül vállalatok (terméke vagy raktere) konkurálnak egymással, hanem vállalati határokon átívelő értékteremtő folyamatok a végső fogyasztói igények kielégítését célzó termék - szolgáltatás csomagok és az azt lehető legmagasabb szinten kiszolgáló, hatékony ellátási láncok és hálózatok.
Milyen előnnyel jár Önnek a Logiszint?

Partnereinknek nyújtott személyre szabott szolgáltatásainkkal a Megbízó és Fuvarozó közötti hagyományos kapcsolatú szállítmányozástól eltérő, jellemzően egyirányú fuvarfeladatokban érdekkonfliktushoz vezető, saját költségcsökkentési törekvés, mint: a fuvareszközeink mindenkori előnyben részesítése az üresfutások vagy visszfuvar hiányában magasabb fuvardíj miatt kialakuló, káros függőségi viszonyok kikerülésével egy objektív integrátor szerepét betöltve közreműködünk. Kizárólag a megosztott információk és erőforrások egyesítésével átfogó és egységes, ezen ellátási láncokat kiszolgáló értékteremtő szállítási folyamatoknak az információ és anyagáramlások optimális tervezésében, menedzselésében veszünk részt.
Elhivatott célunk ezáltal egy a partnereinkkel közös, hosszútávú és kulcsfontosságú bizalmi viszonyon alapuló együttműködéssel, kombinatív megoldást kínálva a megbízó és fuvarozó összehangolt kapcsolatának, költséghatékonyabb és magasabb kiszolgálási szint megvalósítására. Időbeni és mennyiségileg pontos szállítások növelésére, rövidülő átfutási idők, továbbá raktározási költségek csökkenésével a hatékony, rugalmas vevőkiszolgálás színvonalának versenyképes fejlesztésére és a fennálló stratégiai partnerkapcsolatok minőségének javítására.

Reményeink szerint a piaci érdekelt felek elégedettségén túlmenően, felhívva a figyelmet a vállalati döntéshozók közötti éles kontrasztra. Logisztika és így a belföldi disztribúciónak, elsősorban termék és termelésorientált kivitelezési műveletnek a szemléletváltást sürgető, vevői értékteremtésnek a folyamat alapú megközelítésére. Felismerve a vállalatti szinergiák kiaknázása által megvalósuló, értékteremtő folyamatok az erőforrás és költségráfordítás optimalizálása nyújtotta előnyöket. Alkalmazva az ellátási lánc tudatos menedzsmentjét támogató széles eszköztárat, szabványos elektronikus adatcsere (EDI) és teljesítménymérő mutatószám (KPI) rendszereket.
Megértve a logisztika stratégiai fontosságát, elengedhetetlenül a vevőkiszolgálás magasabb teljesítményével a vállalat versenyképességre gyakorolt erőteljes és környezettudatos hatását.

Akár 24 órán belül
Akár 24 órán belül
Új fuvar megbízásokra, megállapodás szerinti feltételekkel akár 24 órán belül teljes körű logisztikai szolgáltatást kínálunk, testreszabott megoldásokkal állunk új megbízóink rendelkezésére.
Logisztikai szolgáltatásunk kapcsán szigorú értékelési szempontok alapján kiválasztott és minősített, folyamatosan ellenőrzött alvállalkozói kör felett rendelkezünk. Teljes és részrakományos (LTL) fuvarfeladatok ellátására, széleskörű és megbízható kapcsolatrendszerünk révén 24 tonna teherbírású ponyvás, nyerges - félpótkocsis szerelvények, GPS nyomkövetővel ellátott, kiterjedt gépjárműparkja áll rendelkezésünkre.